И тази година учениците от „НУ Св. Св. Кирил и Методий” се представиха чудесно на ежегодното Великденско математическо състезание .

              Първо място от първи клас зае Ивайла Емилова Иванова със 74 точки, а от втори клас на първо място е Филип Стоянов Киров с максимален брой точки – 75. От втори клас на второ място са Божидар Георгиев Чамов и Георги Красимиров Кръстев с по 72 точки. На трето място от първи клас е Василиа Стоянова Йорданова с 68 точки, а от втори Лорена Георгиева Балахурова и Никол Петрова Петрова с по 70.

            Третокласниците и четвъртокласниците също се справиха чудесно. Първо място сред третокласниците зае Димитър Иванов Мандаджиев с 68 точки, а от четвъртокласниците Ивайла Михайлова Керанкова с 75. Второ място зае третокласникът Йоан Григоров Павлов с 63 точки, а пък на трето място e Румен Миленов Михов с 62 точки. На трето място от четвъртокласниците се наредиха Йоана Маринова Айрянова и Самуил Димчев Георгиев с по 59 точки.

            По традиция отново победителите бяха наградени от г-жа Светичкова -председател на СМБ – Ямбол. Гост на награждаването бе  Маня Манева – старши експерт математика и информатика.

Всички се представиха чудесно и им пожелаваме успех и догодина!!!

 

                 С радост трябва да отбележим, че наши ученици прославят името на училището и на национални състезания: Ангел Бохосян от ІV „в” клас с максимален брой точки 120 на математически турнир „Европейско Кенгуру” и Ивайла Емилова от І”б” клас – с 80 точки ще участват в Националния кръг на „Европейско Кенгуру” в гр. София на 01.06. 2013 г. Успех!