Учениците от нашето училище мериха знания и на Коледното математическо състезание. Най-масово участие имаше сред най-малките – първокласниците. С най-много точки – 58 на първите седем места са  Василиа Стоянова, Димана Димова, Ивайла Иванова, Мария Вълчева, Мирена Колева, Павел Христов, Християна Георгиева. С 57 точки ги следват Виктория Бъчварова, Димитър Трифонов, Магдалена Железчева и Свилена Свиленова, а на трето място с 56,5 точки е Ивайло Йорданов.

       За ІІ клас първи е Георги Кръстев с  50 точки, следван от Виктор Иванов – 48 т., а на трето място с 45 точки са Гергана Манолова, Лорена Балахурова и Юлия Месохорянаки.

       За ІІІ клас  най- добър резултат в града  – 54 точки  постигна  Румен Михов. Призови места заеха Димитър Мандаджиев, Михаела Спасова и Николай Колев.

       От четвъртокласниците с максимален брой точки – 60 на първо място се класира Ангел Бохосян, а на второ място е Теодора Славова.

  

                

 

 

           Вече стана традиция  грамотите и наградите на отличилите се в математическите състезания да се връчват в нашето училище от г-жа Светичкова, председател на СМБ – Ямбол в присъствието на техни съученици и родители. За пореден път госпожа Светичкова се изказа ласкаво за блестящото представяне на нашите ученици.

      Успех на всички състезатели и в следващите математически състезания!

      С гордост трябва да отбележим, че Лорена Балахурова от ІІ г клас с класен ръководител Елена Стефанова зае престижно място сред второкласниците на националното класиране на математическото състезание „Иван Салабашев“ и ще получи бронзов медал в гр. София. Поздравления и нови успехи за Лори!